Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosnia United Slavni Željezničar
Napad Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
9% Spel op eigen helft 91%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten poor
very good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Govedarica rent richting de bal. Sutton onderschept slim de pass. Sutton probeert naar een medespeler te passen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sutton passt de bal zonder na te denken. Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha passt de bal met de wreef. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasečić onderschept slim de pass. Hasečić speelt de bal door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` met een sublieme pass. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brůha kan de bal niet met de borst controleren. Brůha geeft een hoge lob. Sutton speelt de bal door. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hasaničević met een harde bal richting middenveld. Topalbećirević rent richting de bal. Topalbećirević probeert naar een medespeler te passen. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 1:0

20e minuut.
Husičić speelt de bal door. Klungelig pakt Rakojević de bal. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... Grubačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 2:0

22e minuut.
Brůha verovert de bal door een tackle van achteren. Brůha speelt de bal door. Karaiskos heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Grubačić trapt de bal weg. Hasečić heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 3:0

25e minuut.
Bošnjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha onderschept slim de pass. Brůha geeft de bal voor. Gniewek heeft problemen om de bal te vangen. Gniewek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciuffo is nu in balbezit. Ćutuk begaat een overtreding. Ciuffo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sobol` zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 4:0

32e minuut.
Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karaiskos de bal. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ciuffo geeft de bal voor. Grubačić met een sublieme pass. Brůha kopt de bal weg. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 5:0

40e minuut.
Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` passt de bal in één keer door. Brůha met een sublieme pass. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sobol` probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Govedarica is nu in balbezit. Sobol` verovert de bal door een tackle van achteren. Sobol` geeft de bal voor. Rnić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sutton passt de bal met de wreef. Zovko rent richting de bal. Sobol` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobol` krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Brůha is nu in balbezit. Brůha passt de bal in één keer door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hasaničević de bal onder controle te krijgen. Grubačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... Grubačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 14%, Slavni Željezničar 86%.
Bosnia United - Slavni Željezničar 6:0

46e minuut.
Ciuffo passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel. Hasaničević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grubačić probeert naar een medespeler te passen. Brůha kopt de bal weg. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rnić de bal. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 7:0

50e minuut.
Brůha verovert de bal door een tackle van achteren. Brůha passt de bal in één keer door. Ciuffo met een sublieme pass. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Grubačić bokst de bal weg. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Throne geeft een hoge lob. Rnić kopt de bal weg. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 8:0

54e minuut.
Grubačić met een harde bal richting middenveld. Brůha geeft een hoge lob. Rnić kopt de bal weg. Gniewek is nu in balbezit. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rakojević kopt de bal weg. Gniewek is nu in balbezit. Hasaničević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniewek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rnić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Łapiński geeft de bal voor. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos passt de bal zonder na te denken. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel. Grubačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brůha neemt de hoekschop. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ... Grubačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Karadeglić de bal. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 9:0

61e minuut.
Sobol` geeft de bal voor. Daar is Hasaničević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniewek rent richting de bal. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 10:0

63e minuut.
Rakojević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sutton met de inworp. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek geeft een hoge lob. Paal!

63e minuut.
Sutton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffo met een sublieme pass. Brůha met een sublieme pass. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Karaiskos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 11:0

71e minuut.
Rnić maakt een snoekduik en kopt de bal. Grubačić met een sublieme pass. Sutton kopt de bal weg. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łapiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brůha is nu in balbezit. Brůha geeft een hoge lob. Rnić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 12:0

75e minuut.
Brůha probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos probeert naar een medespeler te passen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sutton rent richting de bal. Sutton geeft een lange en hoge pass. Karaiskos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rakojević passt de bal zonder na te denken. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos passt de bal in één keer door. Gniewek rent richting de bal. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 13:0

78e minuut.
Zovko probeert naar een medespeler te passen. Karadeglić rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brůha onderschept slim de pass. Brůha met een sublieme pass. Rnić heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ciuffo met een sublieme pass. Karaiskos heeft problemen om de bal te vangen. Karadeglić probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos schiet op doel. Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Husičić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brůha met de inworp. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brůha kopt de bal weg. Klungelig pakt Karadeglić de bal. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... Grubačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnia United - Slavni Željezničar 14:0

87e minuut.
Husičić is nu in balbezit. Brůha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha speelt de bal door. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Grubačić trapt de bal weg van het doel. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` passt de bal zonder na te denken. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnia United 4%, Slavni Željezničar 96%.
Bosnia United - Slavni Željezničar 14:0