Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavni Željezničar Bosnia United
Normal Tactiek Napad
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 51.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Ćutuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćutuk probeert naar een medespeler te passen. Husičić rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Rnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brůha met een snelle inworp. Klungelig pakt Ciuffo de bal. Ciuffo geeft een lange en hoge pass. Rnić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Rakojević met een sublieme pass. Topalbećirević is nu in balbezit. Topalbećirević met een sublieme pass. Zovko is nu in balbezit. Zovko schiet op doel. Ereiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Sobol` onderschept slim de pass. Sobol` geeft de bal voor. Rnić kopt de bal weg. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ciuffo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ciuffo de bal. Ciuffo passt de bal met de wreef. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:1

18e minuut.
Brůha met een sublieme pass. Ciuffo heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffo met een sublieme pass. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:2

19e minuut.
Serdarević controleert de bal met de borst. Husičić rent richting de bal. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůha geeft de bal voor. Rnić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hasaničević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sutton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciuffo geeft een hoge lob. Karaiskos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:3

26e minuut.
Husičić probeert naar een medespeler te passen. Govedarica is nu in balbezit. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Grubačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Brůha is nu in balbezit. Brůha speelt de bal door. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. De bal raakt de paal. Brůha rent richting de bal. Brůha geeft een hoge lob. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:4

29e minuut.
Serdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos onderschept slim de pass. Karaiskos speelt de bal door. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gniewek rent richting de bal. Gniewek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sobol` kopt de bal weg. Daar is Ciuffo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuffo speelt de bal door. Klungelig pakt Gniewek de bal. Gniewek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cori bereikt de bal nog maar net als eerste. Cori speelt de bal door. Serdarević rent richting de bal. Karaiskos onderschept slim de pass. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:5

35e minuut.
Karaiskos passt de bal in één keer door. Rakojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek onderschept slim de pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:6

37e minuut.
Ciuffo rent richting de bal. Gniewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek geeft een hoge lob. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:7

39e minuut.
Brůha speelt de bal door. Ciuffo heeft problemen om de bal te vangen. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Grubačić bokst de bal weg. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:8

44e minuut.
Sutton speelt de bal door. Ciuffo is nu in balbezit. Ciuffo probeert naar een medespeler te passen. Rnić heeft problemen om de bal te vangen. Rnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hasaničević trapt de bal weg. Brůha is nu in balbezit. Brůha passt de bal zonder na te denken. Gniewek heeft problemen om de bal te vangen. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hasaničević probeert de bal met de borst te controleren. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Grubačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Željezničar 83%, Bosnia United 17%.
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:9

46e minuut.
Inworp. Brůha met een snelle inworp. Ciuffo is nu in balbezit. Ciuffo geeft een hoge lob. Hasaničević kopt de bal weg. Grubačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. Paal!

48e minuut.
Govedarica passt de bal in één keer door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton geeft een lange en hoge pass. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel. Paal! Grubačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Brůha kopt de bal weg. Karaiskos is nu in balbezit. Karaiskos geeft een hoge lob. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:10

52e minuut.
Rakojević geeft de bal voor. Inworp. Sutton met de inworp. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bošnjo speelt de bal door. Ciuffo met een sublieme pass. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Grubačić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:11

59e minuut.
Sutton met de inworp. Ciuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuffo geeft de bal voor. Daar is Rnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Grubačić trapt de bal weg van het doel. Zovko kopt de bal weg. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Karaiskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rnić is nu in balbezit. Karadeglić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karadeglić heeft problemen om de bal te vangen. Sobol` komt bij de bal en schiet. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Grubačić niet meer kan verder spelen. Sinanagić komt het veld opgelopen. Sutton met een snelle inworp. Ciuffo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rnić de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:12

64e minuut.
Brůha is nu in balbezit. Brůha geeft een hoge lob. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. Sinanagić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:13

66e minuut.
Cori kopt de bal weg. Ciuffo rent richting de bal. Ciuffo passt de bal in één keer door. Gniewek rent richting de bal. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sinanagić trapt de bal weg. Klungelig pakt Brůha de bal. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Gniewek rent richting de bal. Gniewek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:14

70e minuut.
Karadeglić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brůha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sinanagić speelt de bal door. Sobol` speelt de bal door. Brůha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rnić de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gniewek rent richting de bal. Gniewek geeft de bal voor. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karadeglić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:15

81e minuut.
Brůha passt de bal in één keer door. Sutton speelt de bal door. Karadeglić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskos onderschept slim de pass. Karaiskos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:16

82e minuut.
Zovko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karadeglić de bal. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Sinanagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:17

87e minuut.
Rnić verovert de bal door een tackle van achteren. Rnić passt de bal in één keer door. Karaiskos rent richting de bal. Karaiskos schiet op doel. Sinanagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:18

90e minuut.
Brůha geeft de bal voor. Gniewek kopt de bal weg. Karaiskos is nu in balbezit. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavni Željezničar 85%, Bosnia United 15%.
Slavni Željezničar - Bosnia United 0:19