Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Amater Ruža Sudbine
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Zurapović heeft problemen om de bal te vangen. Rebac verovert de bal door een tackle van achteren. Rebac probeert de bal met de borst te controleren. Rebac schiet op doel. Kovač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Amater - Ruža Sudbine 0:1

18e minuut.
Egić geeft de bal voor. Bešlagić is nu in balbezit. Bešlagić geeft de bal voor. Rebac rent richting de bal. Rebac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Amater - Ruža Sudbine 0:2

24e minuut.
Gavran verovert de bal door een tackle van achteren. Gavran passt de bal met de wreef. Rebac is nu in balbezit. Rebac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zurapović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rodin geeft een lange en hoge pass. Rebac kopt de bal weg. Daar is Ježina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Amater 63%, Ruža Sudbine 37%.
Legendarni Amater - Ruža Sudbine 0:2

55e minuut.
Ališehović met een sublieme pass. Jakubović rent richting de bal. Ježina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ježina krijgt een gele kaart. Jakubović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jakubović kan niet meer verder spelen. Ćuruvija komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ježina rent richting de bal. Ježina geeft de bal voor. Bešlagić geeft de bal voor. Ćuruvija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuruvija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bešlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić passt de bal in één keer door. Egić rent richting de bal. Egić passt de bal zonder na te denken. Vrankić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Rodin passt de bal met de wreef. Rebac bereikt de bal nog maar net als eerste. Adžamija legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rebac raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćuruvija zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Amater - Ruža Sudbine 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Amater 65%, Ruža Sudbine 35%.
Legendarni Amater - Ruža Sudbine 0:3