Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendarni Amater AC Farmaceut
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Blečić onderschept slim de pass. Tomović onderschept slim de pass. Tomović met een sublieme pass. Karaklajić rent richting de bal. Karaklajić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kovač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zurapović controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Amater - AC Farmaceut 0:1

30e minuut.
Vicković rent richting de bal. Ježina onderschept slim de pass. Ježina met een sublieme pass. Mavrak heeft problemen om de bal te vangen. Mavrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Glišić is nu in balbezit. Glišić geeft de bal voor. Daar is Mavrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrak haalt uit met een fantastische trap. Bejdić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legendarni Amater - AC Farmaceut 1:1

36e minuut.
Kovač probeert naar een medespeler te passen. Glišić rent richting de bal. Glišić met een sublieme pass. Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Držić is nu in balbezit. Držić passt de bal zonder na te denken. Gak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Amater 49%, AC Farmaceut 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legendarni Amater - AC Farmaceut 1:1

48e minuut.
Ježina speelt de bal door. Žiganto bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendarni Amater - AC Farmaceut 2:1

51e minuut.
Zurapović geeft een hoge lob. Tot rent richting de bal. Tot geeft een hoge lob. Mavrak rent richting de bal. Mavrak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendarni Amater 54%, AC Farmaceut 46%.
Legendarni Amater - AC Farmaceut 2:1