Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: jajce Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3057
jajce OFK Turbina Tuzla
Normal Tactiek krila
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Bonić trapt de bal weg van het doel. Papan heeft problemen om de bal te vangen. Drkenda met een sublieme pass. Nježić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nježić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bonić geeft de bal voor. Drkenda kopt de bal weg. Bandović kan de bal niet met de borst controleren. Nježić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nježić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rataj passt de bal zonder na te denken. Kulačić rent richting de bal. Kulačić passt de bal met de wreef. Nježić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nježić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jajce - OFK Turbina Tuzla 0:1

36e minuut.
Radujko kopt de bal weg. Drkenda heeft problemen om de bal te vangen. Drkenda passt de bal in één keer door. Nježić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nježić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jajce - OFK Turbina Tuzla 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jajce 65%, OFK Turbina Tuzla 35%.
jajce - OFK Turbina Tuzla 0:2

50e minuut.
Čić verovert de bal door een tackle van achteren. Dangubić verovert de bal door een tackle van achteren. Dangubić passt de bal in één keer door. Otović rent richting de bal. Otović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Drkenda rent richting de bal. Drkenda probeert naar een medespeler te passen. Kulačić is nu in balbezit. Nježić verovert de bal door een tackle van achteren. Nježić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Drkenda verovert de bal door een tackle van achteren. Nježić is nu in balbezit. Drkenda rent richting de bal. Nježić rent richting de bal. Nježić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jajce 58%, OFK Turbina Tuzla 42%.
jajce - OFK Turbina Tuzla 0:2