Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:20
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Old traford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7173
Fc Baltic boys jajce
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Šarenac met een harde bal richting middenveld. Formosinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Rataj de bal. Gouder is nu in balbezit. Gouder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma met een snelle inworp. Formosinho is nu in balbezit. Formosinho geeft een hoge lob. Craia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tatlıcı is nu in balbezit. Kolak verovert de bal door een tackle van achteren. Kolak passt de bal met de wreef. Dolomić is nu in balbezit. Dolomić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rataj verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder geeft een hoge lob. Šarenac bokst de bal weg. Kulačić controleert de bal met de borst. Craia onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - jajce 1:0

12e minuut.
Pişcot trapt de bal weg van het doel. Formosinho kopt de bal weg. Žele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder onderschept slim de pass. Gouder geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kerleta met een sublieme pass. Cercel geeft een hoge lob. Žele heeft problemen om de bal te vangen. Gouder is nu in balbezit. Gouder haalt uit met een fantastische trap. Šarenac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Craia rent richting de bal. Cercel is nu in balbezit. Cercel geeft een lange en hoge pass. Oferma geeft een lange en hoge pass. Žele probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Craia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - jajce 2:0

40e minuut.
Kolak rent richting de bal. Kolak passt de bal met de wreef. Zirojević rent richting de bal. Zirojević draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Przeżuwacz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bobô rent richting de bal. Drobnjak met een sublieme pass. Daar is Zirojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolak rent richting de bal. Kolak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 45%, jajce 55%.
Fc Baltic boys - jajce 2:0

52e minuut.
Oferma passt de bal met de wreef. Drobnjak rent richting de bal. Gouder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gouder krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Formosinho speelt de bal door. Gouder heeft problemen om de bal te vangen. Gouder passt de bal met de wreef. Craia is nu in balbezit. Craia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - jajce 3:0

63e minuut.
Pişcot trapt de bal weg van het doel. Formosinho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kulačić de bal onder controle te krijgen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Przeżuwacz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolak rent richting de bal. Kolak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Cercel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Craia de bal. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šarenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 44%, jajce 56%.
Fc Baltic boys - jajce 3:0