Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vedranovi Lavovi Prodorni Željezničar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Andrin rent richting de bal. Vulović onderschept slim de pass. Vulović passt de bal zonder na te denken. Antuka is nu in balbezit. Antuka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kubat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaljanac met een snelle inworp. Alkaz rent richting de bal. Alkaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krtolica geeft een lange en hoge pass. Alkaz is nu in balbezit. Vranjić rent richting de bal. Alkaz onderschept slim de pass. Alkaz draait met de bal, schiet en ... Staničević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Munižaba verovert de bal door een tackle van achteren. Munižaba geeft een hoge lob. Joksimović rent richting de bal. Krušić onderschept slim de pass. Krušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedranovi Lavovi 39%, Prodorni Željezničar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vedranovi Lavovi - Prodorni Željezničar 0:0

62e minuut.
Krtolica is nu in balbezit. Krušić verovert de bal door een tackle van achteren. Krušić met een sublieme pass. Ilikić heeft problemen om de bal te vangen. Ilikić geeft een lange en hoge pass. Staničević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedranovi Lavovi 48%, Prodorni Željezničar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vedranovi Lavovi - Prodorni Željezničar 0:0