Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: Johak
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5649
Sloga Sapna Dobri Mašinac
džeko Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Turdelja onderschept slim de pass. Turdelja passt de bal met de wreef. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota schiet op doel. Rora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 1:0

5e minuut.
Romanović probeert naar een medespeler te passen. Oserbeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oserbeg passt de bal in één keer door. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota draait met de bal, schiet en ... Rora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 2:0

8e minuut.
Tasovac speelt de bal door. Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić geeft de bal voor. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Čolpa heeft problemen om de bal te vangen. Rangel met een sublieme pass. Brmbota rent richting de bal. Brmbota draait met de bal, schiet en ... Rora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 3:0

21e minuut.
Gegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gegić geeft een lange en hoge pass. Brmbota kopt de bal weg. Turdelja rent richting de bal. Turdelja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rora trapt de bal weg. Džegić kopt de bal weg. Rangel speelt de bal door. Brmbota rent richting de bal. Brmbota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Novoselić rent richting de bal. Novoselić geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajčetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brmbota rent richting de bal. Brmbota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Husaković met een sublieme pass. Džegić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turdelja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turdelja haalt uit met een fantastische trap. Rora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 4:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Brmbota de bal onder controle te krijgen. Rangel rent richting de bal. Rangel met een sublieme pass. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Romanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranj onderschept slim de pass. Kranj speelt de bal door. Turdelja rent richting de bal. Turdelja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Husaković is nu in balbezit. Turdelja verovert de bal door een tackle van achteren. Stokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Turdelja verovert de bal door een tackle van achteren. Turdelja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 5:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rora met een harde bal richting middenveld. Džegić kopt de bal weg. Turdelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turdelja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kranj speelt de bal door. Rangel geeft een lange en hoge pass. Ličina speelt de bal door. Novoselić rent richting de bal. Novoselić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Brmbota heeft problemen om de bal te vangen. Husein bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota verovert de bal door een tackle van achteren. Turdelja rent richting de bal. Turdelja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 6:0

39e minuut.
Čolpa is nu in balbezit. Novoselić onderschept slim de pass. Novoselić passt de bal zonder na te denken. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja draait met de bal, schiet en ... Rora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 7:0

41e minuut.
Bajčetić met een sublieme pass. Daar is Čolpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brmbota rent richting de bal. Brmbota haalt uit met een fantastische trap. Rora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 8:0

45e minuut.
Čolpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota verovert de bal door een tackle van achteren. Brmbota passt de bal met de wreef. Kranj is nu in balbezit. Kranj draait met de bal, schiet en ... Rora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 23%, Dobri Mašinac 77%.
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 9:0

46e minuut.
Čolpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić verovert de bal door een tackle van achteren. Novoselić probeert naar een medespeler te passen. Brmbota heeft problemen om de bal te vangen. Brmbota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Tasovac passt de bal zonder na te denken. Havarija bereikt de bal nog maar net als eerste. Havarija probeert naar een medespeler te passen. Novoselić rent richting de bal. Novoselić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kranj passt de bal zonder na te denken. Novoselić is nu in balbezit. Novoselić geeft de bal voor. Turdelja rent richting de bal. Turdelja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 10:0

54e minuut.
Turdelja kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Rangel passt de bal zonder na te denken. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Džegić passt de bal met de wreef. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 11:0

61e minuut.
Kranj rent richting de bal. Kranj passt de bal met de wreef. Brmbota probeert naar een medespeler te passen. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 12:0

62e minuut.
Rangel rent richting de bal. Husein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rangel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tasovac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brmbota maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Turdelja verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel is nu in balbezit. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 13:0

68e minuut.
Novoselić geeft een lange en hoge pass. Daar is Ličina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota draait met de bal, schiet en ... Rora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 14:0

70e minuut.
Turdelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turdelja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Džegić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rora speelt de bal door. Džegić kopt de bal weg. Turdelja rent richting de bal. Turdelja geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Džegić passt de bal in één keer door. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja geeft een hoge lob. Brmbota is nu in balbezit. Brmbota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Rora trapt de bal weg van het doel. Stokić kopt de bal weg. Klungelig pakt Turdelja de bal. Turdelja geeft de bal voor. Rora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Brmbota de bal. Brmbota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 15:0

80e minuut.
Novoselić is nu in balbezit. Novoselić met een sublieme pass. Rangel met een sublieme pass. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brmbota is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novoselić neemt de hoekschop. Turdelja springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 16:0

85e minuut.
Brmbota rent richting de bal. Rangel is nu in balbezit. Brmbota rent richting de bal. Brmbota schiet op doel. Bajčetić probeert de bal aan de voet te houden. Rora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 17:0

87e minuut.
Brmbota rent richting de bal. Brmbota passt de bal zonder na te denken. Turdelja is nu in balbezit. Turdelja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 18:0

89e minuut.
Klungelig pakt Džegić de bal. Džegić probeert naar een medespeler te passen. Brmbota bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota schiet op doel. Rora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 18%, Dobri Mašinac 82%.
Sloga Sapna - Dobri Mašinac 19:0