Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: danisbrat Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2801
danisbrat Dobri Mašinac
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Husein probeert naar een medespeler te passen. Romanović is nu in balbezit. Romanović passt de bal met de wreef. Kaloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloper draait met de bal, schiet en ... Pavlićević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - Dobri Mašinac 0:1

9e minuut.
Husein verovert de bal door een tackle van achteren. Romanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanović passt de bal zonder na te denken. Kaloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloper schiet op doel. Pavlićević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - Dobri Mašinac 0:2

15e minuut.
Kaloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaloper is nu in balbezit. Kaloper haalt uit met een fantastische trap. Pavlićević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - Dobri Mašinac 0:3

18e minuut.
Despenić kopt de bal weg. Daar is Čolpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husein is nu in balbezit. Bartulović onderschept slim de pass. Bartulović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ličina rent richting de bal. Jaić verovert de bal door een tackle van achteren. Romanović rent richting de bal. Jaić verovert de bal door een tackle van achteren. Jaić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Jaić passt de bal in één keer door. Bartulović is nu in balbezit. Bartulović passt de bal in één keer door. Hadžihedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžihedović schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulović onderschept slim de pass. Bartulović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
danisbrat - Dobri Mašinac 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danisbrat 51%, Dobri Mašinac 49%.
danisbrat - Dobri Mašinac 1:3

57e minuut.
Jaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaić passt de bal in één keer door. Hadžihedović rent richting de bal. Bartulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pavlićević niet meer kan verder spelen. Dobrinović komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Jaić met een sublieme pass. Bartulović speelt de bal door. Hadžihedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžihedović haalt uit met een fantastische trap. Bajčetić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ličina is nu in balbezit. Jaić verovert de bal door een tackle van achteren. Jaić met een sublieme pass. Bartulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: danisbrat 41%, Dobri Mašinac 59%.
danisbrat - Dobri Mašinac 1:3