Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:20
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: Radoja Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3047
Radoja Luka 6
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mekiš is nu in balbezit. Prce is nu in balbezit. Andrović verovert de bal door een tackle van achteren. Mekiš onderschept slim de pass. Mekiš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Slamnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zika met de inworp. Mekiš is nu in balbezit. Mekiš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zika passt de bal in één keer door. Šekularac heeft problemen om de bal te vangen. Prce rent richting de bal. Mekiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Prce is nu in balbezit. Prce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Terkeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terkeš geeft de bal voor. Prce rent richting de bal. Prce draait met de bal, schiet en ... Peštek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldo geeft een hoge lob. Prelo kopt de bal weg. Huseinagić is nu in balbezit. Huseinagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soldo controleert de bal met de borst. Mekiš is nu in balbezit. Šekularac begaat een overtreding. Šekularac krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Terkeš geeft een lange en hoge pass. Prce bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lapčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prce springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radoja 36%, Luka 6 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radoja - Luka 6 0:0

47e minuut.
Hazan is nu in balbezit. Hazan passt de bal in één keer door. Huseinagić is nu in balbezit. Huseinagić schiet op doel. Bolić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radoja - Luka 6 0:1

84e minuut.
Mekiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Prce rent richting de bal. Garašanin rent richting de bal. Prce onderschept slim de pass. Prce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radoja 55%, Luka 6 45%.
Radoja - Luka 6 0:1