Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mršavi Pingvini Crveni Šumari
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Avdalović geeft een hoge lob. Šeper probeert naar een medespeler te passen. Mrguda is nu in balbezit. Krajišnik onderschept slim de pass. Krajišnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Avdalović rent richting de bal. Mrdić onderschept slim de pass. Mrdić probeert naar een medespeler te passen. Ruljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mršavi Pingvini - Crveni Šumari 0:1

41e minuut.
Rahić rent richting de bal. Mrdić onderschept slim de pass. Mrdić met een sublieme pass. Šeper is nu in balbezit. Šeper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mršavi Pingvini 47%, Crveni Šumari 53%.
Mršavi Pingvini - Crveni Šumari 0:1

48e minuut.
Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Burina geeft een lange en hoge pass. Velić heeft problemen om de bal te vangen. Ruljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Avdalović speelt de bal door. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pjano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pjano krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Avdalović is nu in balbezit. Pjano verovert de bal door een tackle van achteren. Pjano passt de bal in één keer door. Ruljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pjano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pjano geeft de bal voor. Ruljić met een sublieme pass. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Burina geeft een hoge lob. Pinjuh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruljić is nu in balbezit. Ruljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mršavi Pingvini - Crveni Šumari 0:2

77e minuut.
Masović verovert de bal door een tackle van achteren. Masović geeft een lange en hoge pass. Daar is Medak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pinjuh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mršavi Pingvini - Crveni Šumari 0:3

89e minuut.
Šeper rent richting de bal. Šeper draait met de bal, schiet en ... Krajišnik rent richting de bal. Krajišnik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mršavi Pingvini - Crveni Šumari 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mršavi Pingvini 49%, Crveni Šumari 51%.
Mršavi Pingvini - Crveni Šumari 1:3