Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveni Šumari Luka 6
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Hazan rent richting de bal. Masović begaat een overtreding. Hazan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Huseinagić de bal. Huseinagić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Čalkić met een sublieme pass. Mrguda is nu in balbezit. Mrguda passt de bal met de wreef. Huseinagić rent richting de bal. Huseinagić haalt uit met een fantastische trap. Hadžibegić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Šekularac geeft een hoge lob. Hazan kopt de bal weg. Huseinagić kan de bal niet met de borst controleren. Huseinagić haalt uit met een fantastische trap. Hadžibegić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Šumari - Luka 6 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Šumari 61%, Luka 6 39%.
Crveni Šumari - Luka 6 0:1

50e minuut.
Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekularac geeft een hoge lob. Esmić heeft problemen om de bal te vangen. Huseinagić rent richting de bal. Huseinagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mrguda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prelo met de inworp. Hazan is nu in balbezit. Hazan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Šumari - Luka 6 0:2

61e minuut.
Andrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrović passt de bal in één keer door. Drina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huseinagić is nu in balbezit. Huseinagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Silajdžić onderschept slim de pass. Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silajdžić. Silajdžić krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Burina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garašanin de bal. Garašanin geeft een lange en hoge pass. Čalkić is nu in balbezit. Čalkić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Garašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin geeft de bal voor. Huseinagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Šekularac speelt de bal door. Silajdžić is nu in balbezit. Met opzet legt Resković zijn tegenspeler op de grond. Resković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Šumari 65%, Luka 6 35%.
Crveni Šumari - Luka 6 0:2