Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BOŠNJAK FC EXIT
Normal Tactiek grmi
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Debogović rent richting de bal. Debogović speelt de bal door. Čolaković rent richting de bal. Selenić rent richting de bal. Selenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Debogović onderschept slim de pass. Debogović met een sublieme pass. Čolaković met een sublieme pass. Selenić is nu in balbezit. Selenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:1

8e minuut.
Šaraga kopt de bal weg. Inworp. Gutić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Debogović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selenić rent richting de bal. Selenić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:2

15e minuut.
Gutić kopt de bal weg. Čolaković heeft problemen om de bal te vangen. Manjić probeert naar een medespeler te passen. Selenić rent richting de bal. Selenić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kondo geeft de bal voor. Dervišević is nu in balbezit. Sikira rent richting de bal. Gligorović is nu in balbezit. Gligorović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Despotović probeert naar een medespeler te passen. Selenić is nu in balbezit. Dervišević maakt een afschuwelijke overtreding. Dervišević krijgt een gele kaart. Selenić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petlarov komt bij de bal en schiet. Čolaković krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bujošević de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:3

37e minuut.
Sušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković onderschept slim de pass. Čolaković probeert naar een medespeler te passen. Selenić rent richting de bal. Selenić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Šaraga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Debogović de bal. Debogović geeft een hoge lob. Daar is Selenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selenić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sušić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despotović met een snelle inworp. Selenić rent richting de bal. Selenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BOŠNJAK 57%, FC EXIT 43%.
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:3

48e minuut.
Brčaninović onderschept slim de pass. Bukejlović verovert de bal door een tackle van achteren. Bukejlović geeft een hoge lob. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:4

58e minuut.
Klungelig pakt Sušić de bal. Selenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selenić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Selenić kan niet meer verder spelen. Rogović komt het veld opgelopen. Manjić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:5

60e minuut.
Dervišević is nu in balbezit. Čolaković onderschept slim de pass. Čolaković schiet op doel. Bujošević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mudrinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:6

62e minuut.
Rogović onderschept slim de pass. Manjić is nu in balbezit. Manjić passt de bal met de wreef. Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotović geeft de bal voor. Mudrinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogović is nu in balbezit. Rogović schiet op doel. Mudrinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:7

73e minuut.
Šaraga passt de bal zonder na te denken. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković passt de bal met de wreef. Rogović is nu in balbezit. Rogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:8

77e minuut.
Sikira kan de bal niet met de borst controleren. Gutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutić met een sublieme pass. Rogović rent richting de bal. Rogović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Manjić passt de bal in één keer door. Despotović rent richting de bal. Despotović passt de bal in één keer door. Rogović rent richting de bal. Rogović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gutić is nu in balbezit. Gutić met een sublieme pass. Debogović probeert de bal aan de voet te houden. Čolaković rent richting de bal. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Mudrinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogović is nu in balbezit. Rogović schiet op doel. Mudrinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BOŠNJAK 71%, FC EXIT 29%.
FK BOŠNJAK - FC EXIT 0:9