Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijani Medvjedi Barbarez
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Barbarez onderschept slim de pass. Kandžijaš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbarez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šutonja met een snel genomen vrije trap. Solo rent richting de bal. Solo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Mesihović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesihović maakt een afschuwelijke overtreding. Mesihović krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Nuhodžić speelt de bal door. Nikšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikšić geeft de bal voor. Milidžan rent richting de bal. Milidžan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mesihović geeft een hoge lob. Zećović speelt de bal door. Daar is Nuhodžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solo draait met de bal, schiet en ... Đurić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Barbarez 1:0

40e minuut.
Puškarev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marčeta met een snelle inworp. Klungelig pakt Asanović de bal. Asanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijani Medvjedi 48%, Barbarez 52%.
Pijani Medvjedi - Barbarez 1:0

51e minuut.
Mesihović verovert de bal door een tackle van achteren. Mesihović speelt de bal door. Barbarez rent richting de bal. Solo rent richting de bal. Solo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Žigić rent richting de bal. Bajanović onderschept slim de pass. Bajanović met een sublieme pass. Milidžan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidžan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stovrag kopt de bal weg. Nikšić is nu in balbezit. Nikšić met een sublieme pass. Milidžan is nu in balbezit. Milidžan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mesihović geeft een hoge lob. Zećović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solo. Solo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Nikšić met een sublieme pass. Asanović rent richting de bal. Milidžan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asanović rent richting de bal. Asanović draait met de bal, schiet en ... Kuralić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijani Medvjedi 57%, Barbarez 43%.
Pijani Medvjedi - Barbarez 1:0