Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Graničar NK Jedinstvo Bihac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Balj controleert de bal met de borst. Palaverić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balj met een sublieme pass. Kapetan is nu in balbezit. Kapetan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - NK Jedinstvo Bihac 1:0

12e minuut.
Tavić met een sublieme pass. Trajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajković geeft een hoge lob. Brenjo is nu in balbezit. Brenjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - NK Jedinstvo Bihac 2:0

30e minuut.
Brenjo is nu in balbezit. Kapetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenjo is nu in balbezit. Kapetan is nu in balbezit. Kapetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - NK Jedinstvo Bihac 3:0

33e minuut.
Vujadin kopt de bal weg. Brenjo is nu in balbezit. Tavić begaat een overtreding. Tavić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatić is nu in balbezit. Brenjo onderschept slim de pass. Kapetan heeft problemen om de bal te vangen. Kapetan draait met de bal, schiet en ... Roubić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Džubur heeft problemen om de bal te vangen. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balj rent richting de bal. Čolović onderschept slim de pass. Čolović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 37%, NK Jedinstvo Bihac 63%.
SK Graničar - NK Jedinstvo Bihac 3:0

50e minuut.
Brenjo rent richting de bal. Tavić verovert de bal door een tackle van achteren. Tavić speelt de bal door. Kapetan is nu in balbezit. Kapetan draait met de bal, schiet en ... Roubić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ljubej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brenjo rent richting de bal. Fatić begaat een overtreding. Fatić krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bisić kopt de bal weg. Džubur is nu in balbezit. Džubur geeft de bal voor. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ljubej bereikt de bal nog maar net als eerste. Turković rent richting de bal. Turković geeft een hoge lob. Daar is Bisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lojović geeft de bal voor. Tavić probeert de bal aan de voet te houden. Balj is nu in balbezit. Balj passt de bal in één keer door. Magat met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 59%, NK Jedinstvo Bihac 41%.
SK Graničar - NK Jedinstvo Bihac 3:0