Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: Plus.ba Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3100
Plus.ba Borussia Dortmund BVB 09
442 Tactiek 2015
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


28e minuut.
Šeparović met een sublieme pass. Dragović kopt de bal weg. Klungelig pakt Žica de bal. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Škuljo rent richting de bal. Roczniak verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Žica rent richting de bal. Žica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:1

37e minuut.
Margarin passt de bal met de wreef. Roczniak rent richting de bal. Roczniak met een sublieme pass. Žica is nu in balbezit. Žica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Perco onderschept slim de pass. Perco probeert naar een medespeler te passen. Savičić speelt de bal door. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Roczniak met een sublieme pass. Savičić geeft een lange en hoge pass. Žica rent richting de bal. Žica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:2

42e minuut.
Savičić rent richting de bal. Savičić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žica de bal. Žica draait met de bal, schiet en ... Šeparović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plus.ba 75%, Borussia Dortmund BVB 09 25%.
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:3

46e minuut.
Roczniak passt de bal met de wreef. Savičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić passt de bal met de wreef. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:4

51e minuut.
Perco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roczniak met de inworp. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft een hoge lob. Šeparović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Šeparović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Žica rent richting de bal. Savičić is nu in balbezit. Savičić geeft een hoge lob. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Margarin rent richting de bal. Krešić onderschept slim de pass. Krešić speelt de bal door. Žica is nu in balbezit. Žica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:5

80e minuut.
Daar is Hadžimušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Roczniak met de inworp. Żewłakow geeft de bal voor. Negoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:6

86e minuut.
Savičić passt de bal zonder na te denken. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak geeft een hoge lob. Negoiu geeft een hoge lob. Žica krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plus.ba 77%, Borussia Dortmund BVB 09 23%.
Plus.ba - Borussia Dortmund BVB 09 0:6