Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund BVB 09 ASK Spartak
2015 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits geeft de bal voor. Ćuprija is nu in balbezit. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 1:0

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savičić neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bajagić de bal. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pečušak heeft problemen om de bal te vangen. Dragović onderschept slim de pass. Dragović geeft een hoge lob. Ćuprija kopt de bal weg. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Savičić speelt de bal door. Baraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraki geeft de bal voor. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft een hoge lob. Mulač controleert de bal met de borst. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Njegić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 2:0

21e minuut.
Dragović met een sublieme pass. Gyurkovits heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gyurkovits met de inworp. Żewłakow probeert de bal met de borst te controleren. Pečušak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow geeft de bal voor. Njegić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow geeft een hoge lob. Gyurkovits kopt de bal weg. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Žica de bal. Bajagić onderschept slim de pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Njegić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 3:0

28e minuut.
Żewłakow is nu in balbezit. Pečušak begaat een overtreding. Żewłakow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żewłakow zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 4:0

34e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow passt de bal in één keer door. Savičić rent richting de bal. Žica is nu in balbezit. Žica draait met de bal, schiet en ... Njegić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ranica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranica geeft een hoge lob. Żewłakow kopt de bal weg. Savičić rent richting de bal. Savičić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Żewłakow kopt de bal weg. Savičić is nu in balbezit. Savičić geeft de bal voor. Daar is Žica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žica draait met de bal, schiet en ... Njegić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund BVB 09 22%, ASK Spartak 78%.
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 5:0

50e minuut.
Savičić onderschept slim de pass. Savičić geeft een lange en hoge pass. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Njegić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bajagić is nu in balbezit. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow passt de bal met de wreef. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica geeft een lange en hoge pass. Ranica heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dragović rent richting de bal. Pečušak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Žica rent richting de bal. Žica geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Margarin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Žica de bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft een hoge lob. Njegić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 6:0

78e minuut.
Žica rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Savičić is nu in balbezit. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Žica heeft problemen om de bal te vangen. Ćuprija is nu in balbezit. Negoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu schiet op doel. Njegić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Ćuprija geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savičić met de inworp. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić speelt de bal door. Žica rent richting de bal. Žica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 7:0

87e minuut.
Ćuprija rent richting de bal. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu speelt de bal door. Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 8:0

90e minuut.
Savičić rent richting de bal. Žica rent richting de bal. Žica passt de bal in één keer door. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund BVB 09 14%, ASK Spartak 86%.
Borussia Dortmund BVB 09 - ASK Spartak 9:0