Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Казачныя Вожыкі Дзівосныя Ястрабы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Slasheuski geeft een hoge lob. Klyukin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyukin probeert naar een medespeler te passen. Skalazub bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalazub schiet op doel. Halinouski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Buloichyk trapt de bal weg. Klyukin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Skalazub de bal onder controle te krijgen. Al`piarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Al`piarovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Serada rent richting de bal. Ladysh is nu in balbezit. Serada verovert de bal door een tackle van achteren. Serada draait met de bal, schiet en ... Buloichyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Вожыкі - Дзівосныя Ястрабы 0:1

16e minuut.
Skalazub met een sublieme pass. Peszniau is nu in balbezit. Al`piarovich onderschept slim de pass. Skalazub is nu in balbezit. Skalazub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Казачныя Вожыкі - Дзівосныя Ястрабы 1:1

18e minuut.
Serada met een sublieme pass. Makeiszanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Slasheuski rent richting de bal. Serada rent richting de bal. Serada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Al`piarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Al`piarovich schiet op doel. Strypeikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strypeikis draait met de bal, schiet en ... Halinouski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Вожыкі - Дзівосныя Ястрабы 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Вожыкі 45%, Дзівосныя Ястрабы 55%.
Казачныя Вожыкі - Дзівосныя Ястрабы 2:1

52e minuut.
Padaliaka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strypeikis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skalazub bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalazub geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Ladysh de bal. Makeiszanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Makeiszanka met een sublieme pass. Serada bereikt de bal nog maar net als eerste. Serada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Вожыкі 55%, Дзівосныя Ястрабы 45%.
Казачныя Вожыкі - Дзівосныя Ястрабы 2:1