Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ment Дзівосныя Ястрабы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Doeltrap. Halinouski trapt de bal weg van het doel. Minevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaniatovich de bal. Zaniatovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Halinski is nu in balbezit. Makeiszanka onderschept slim de pass. Makeiszanka met een sublieme pass. Serada bereikt de bal nog maar net als eerste. Serada schiet op doel. Brizhevich bokst de bal weg.

33e minuut.
Zhvyrko met een harde bal richting middenveld. Halinski kopt de bal weg. Rusanenka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 23%, Дзівосныя Ястрабы 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ment - Дзівосныя Ястрабы 0:0

56e minuut.
Piatkun rent richting de bal. Piatkun geeft een hoge lob. Peszniau heeft problemen om de bal te vangen. Rolich rent richting de bal. Rolich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Lihovich geeft de bal voor. Pankevich kopt de bal weg. Rusanenka is nu in balbezit. Makeiszanka is nu in balbezit. Makeiszanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Puronszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puronszyk met een sublieme pass. Karnacevich is nu in balbezit. Serada verovert de bal door een tackle van achteren. Serada draait met de bal, schiet en ... Brizhevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rolich probeert naar een medespeler te passen. Padaliaka is nu in balbezit. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 45%, Дзівосныя Ястрабы 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ment - Дзівосныя Ястрабы 0:0