Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Зялёныя Лісы Жывучыя Расліны
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Dudzich passt de bal met de wreef. Selivonchyk is nu in balbezit. Selivonchyk speelt de bal door. Zavadzuk is nu in balbezit. Zavadzuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Selivonchyk de bal. Selivonchyk geeft de bal voor. Loktysh kopt de bal weg. Zavadzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadzuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Лісы 45%, Жывучыя Расліны 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Зялёныя Лісы - Жывучыя Расліны 0:0

50e minuut.
Nikovich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizikau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudzich is nu in balbezit. Dudzich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Varvashenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadzuk verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Varvashenia zijn tegenspeler op de grond. Varvashenia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Daar is Lazavik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurhan rent richting de bal. Kurhan schiet op doel. Lazavik probeert de bal aan de voet te houden. Pirajenia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Жывучыя Расліны 1:0

65e minuut.
Sauchenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziuzenak onderschept slim de pass. Ziuzenak passt de bal in één keer door. Dudzich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzich schiet op doel. Pirajenia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Жывучыя Расліны 2:0

70e minuut.
Inworp. Selivonchyk met de inworp. Liamaeu is nu in balbezit. Liamaeu geeft de bal voor. Zavadzuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Liamaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu speelt de bal door. Selivonchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selivonchyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zavadzuk controleert de bal met de borst. Zavadzuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Зялёныя Лісы - Жывучыя Расліны 2:1

83e minuut.
Kaliada kopt de bal weg. Selivonchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Selivonchyk geeft een lange en hoge pass. Zavadzuk is nu in balbezit. Zavadzuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Зялёныя Лісы 58%, Жывучыя Расліны 42%.
Зялёныя Лісы - Жывучыя Расліны 2:1