Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Львы Клясныя Ваўкі
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ivaniuta kopt de bal weg. Zhuczenia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chernikau. Chernikau krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Vykun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vykun met een sublieme pass. Kasatau is nu in balbezit. Kasatau geeft een hoge lob. Mannik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mirny met een sublieme pass. Halinouski is nu in balbezit. Halinouski speelt de bal door. Zhuczenia is nu in balbezit. Zhuczenia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Клясныя Ваўкі 0:1

38e minuut.
Chernikau rent richting de bal. Chernikau passt de bal met de wreef. Kasatau probeert naar een medespeler te passen. Chapuk is nu in balbezit. Chapuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Львы 44%, Клясныя Ваўкі 56%.
AC Львы - Клясныя Ваўкі 0:1

47e minuut.
Latysh rent richting de bal. Halinouski rent richting de bal. Halinouski geeft een lange en hoge pass. Zhuczenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuczenia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Chapuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarliukevich met een sublieme pass. Daar is Piatuhovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannik draait met de bal, schiet en ... Piatuhovich bokst de bal weg.

57e minuut.
Chernikau geeft een hoge lob. Ramasheuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramasheuski geeft de bal voor. Mannik is nu in balbezit. Mannik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chernikau rent richting de bal. Mirny onderschept slim de pass. Mirny met een sublieme pass. Zhuczenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuczenia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Majarovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chernikau is nu in balbezit. Chernikau geeft de bal voor. Ramasheuski rent richting de bal. Ramasheuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Halinouski is nu in balbezit. Chapuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarliukevich rent richting de bal. Chapuk verovert de bal door een tackle van achteren. Chapuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Halinouski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lisovich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Львы 44%, Клясныя Ваўкі 56%.
AC Львы - Клясныя Ваўкі 0:1