Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Жоўтыя Грыбы Казачныя Дрэвы
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Viachorka speelt de bal door. Khaecki is nu in balbezit. Mamanovich rent richting de bal. Mamanovich haalt uit met een fantastische trap. Naronski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Жоўтыя Грыбы - Казачныя Дрэвы 0:1

25e minuut.
Tolchykau probeert naar een medespeler te passen. Baklanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubnikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklanau onderschept slim de pass. Baklanau draait met de bal, schiet en ... Nestserau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baklanau rent richting de bal. Baklanau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Adamovicz kopt de bal weg. Zhyvalok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhyvalok passt de bal zonder na te denken. Baklanau rent richting de bal. Baklanau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жоўтыя Грыбы 59%, Казачныя Дрэвы 41%.
Жоўтыя Грыбы - Казачныя Дрэвы 0:1

49e minuut.
Tokach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhyvalok verovert de bal door een tackle van achteren. Zhyvalok probeert naar een medespeler te passen. Baklanau is nu in balbezit. Baklanau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zhulega rent richting de bal. Zhyvalok is nu in balbezit. Zhyvalok passt de bal in één keer door. Baklanau rent richting de bal. Baklanau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Жоўтыя Грыбы - Казачныя Дрэвы 1:1

61e minuut.
Skibarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viachorka rent richting de bal. Viachorka met een sublieme pass. Mamanovich rent richting de bal. Mamanovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Skibarka geeft een hoge lob. Mamanovich rent richting de bal. Daar is Skibarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovich draait met de bal, schiet en ... Naronski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Жоўтыя Грыбы 47%, Казачныя Дрэвы 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Жоўтыя Грыбы - Казачныя Дрэвы 1:1