Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: FC.ERIK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2295
FC.ERIK FC Petrolul Potcoava
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu onderschept slim de pass. Sandu passt de bal in één keer door. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ERIK - FC Petrolul Potcoava 0:1

10e minuut.
Chiţu met een sublieme pass. Sandu is nu in balbezit. Sandu speelt de bal door. Butea rent richting de bal. Butea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea onderschept slim de pass. Butea met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Onofraş rent richting de bal. Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Chiţu rent richting de bal. Chiţu speelt de bal door. Sandu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ERIK - FC Petrolul Potcoava 0:2

28e minuut.
Mezaroş geeft een lange en hoge pass. Petri kopt de bal weg. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butea is nu in balbezit. Butea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea passt de bal met de wreef. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Busuioc rent richting de bal. Butea onderschept slim de pass. Ciocoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.ERIK - FC Petrolul Potcoava 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ERIK 74%, FC Petrolul Potcoava 26%.
FC.ERIK - FC Petrolul Potcoava 0:3

62e minuut.
Klungelig pakt Marga de bal. Marga probeert naar een medespeler te passen. Busuioc speelt de bal door. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Dalea kopt de bal weg. Hristea rent richting de bal. Hristea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Costea rent richting de bal. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş passt de bal in één keer door. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.ERIK 71%, FC Petrolul Potcoava 29%.
FC.ERIK - FC Petrolul Potcoava 0:3