Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4927
Efraim FCM CÂMPULUI
Training Tactiek Attack
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 17
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Minh Khánh passt de bal zonder na te denken. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan geeft een hoge lob. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Şelaru rent richting de bal. Kocot verovert de bal door een tackle van achteren. Kocot probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel. Pistrui bokst de bal weg.

13e minuut.
Pleşan kan de bal niet met de borst controleren. Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès passt de bal met de wreef. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló geeft een hoge lob. Pistrui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
State passt de bal met de wreef. Pistrui met een sublieme pass. Moraru probeert de bal aan de voet te houden. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Creangă trapt de bal weg van het doel. Fernandès is nu in balbezit. State schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. State krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Stanimirov de bal. Bodea is nu in balbezit. Stanimirov begaat een overtreding. Stanimirov krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Minh Khánh passt de bal met de wreef. Pleşan rent richting de bal. Fernandès onderschept slim de pass. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pistrui met een harde bal richting middenveld. Kocot kopt de bal weg. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal met de wreef. Daar is Coinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Doeltrap. Pistrui met een harde bal richting middenveld. Fernandès probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Pistrui trapt de bal weg van het doel. Roselló kopt de bal weg. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Fernandès is nu in balbezit. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vulpeşean de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 17%, FCM CÂMPULUI 83%.
Efraim - FCM CÂMPULUI 1:0

47e minuut.
Pleşan rent richting de bal. Roselló onderschept slim de pass. Roselló met een sublieme pass. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 2:0

51e minuut.
Coinac rent richting de bal. Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès passt de bal in één keer door. Daar is Minh Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ... Pistrui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Stanimirov kopt de bal weg. Fernandès rent richting de bal. Fernandès passt de bal met de wreef. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Buscan met de inworp. Creangă is nu in balbezit. Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès geeft een hoge lob. Minh Khánh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fernandès passt de bal zonder na te denken. Kocot rent richting de bal. Fernandès heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal met de wreef. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh schiet op doel. Pistrui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 3:0

64e minuut.
Buitenspel voor Catalan. Goede buitenspelval van de verdediging. Ontanaya López maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. Pistrui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 4:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roselló geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Fernandès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. Pistrui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 5:0

70e minuut.
Roselló rent richting de bal. Moraru geeft een hoge lob. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 6:0

73e minuut.
Fernandès rent richting de bal. Fernandès speelt de bal door. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh schiet op doel. Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 7:0

80e minuut.
Creangă geeft een lange en hoge pass. Minh Khánh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernandès speelt de bal door. Roselló heeft problemen om de bal te vangen. Fernandès geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 8:0

82e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ... Vulpeşean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 9:0

84e minuut.
Roselló heeft problemen om de bal te vangen. Roselló geeft een hoge lob. Buscan kopt de bal weg. Minh Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Fernandès met een sublieme pass. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh schiet op doel. Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - FCM CÂMPULUI 10:0

88e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan passt de bal zonder na te denken. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 21%, FCM CÂMPULUI 79%.
Efraim - FCM CÂMPULUI 10:0