Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suited Connectors Universitatea Zimnicea
20 20 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gociu is nu in balbezit. Gociu passt de bal met de wreef. Negoiu kan de bal niet met de borst controleren. Hagi is nu in balbezit. Hagi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cercel heeft problemen om de bal te vangen. Petruţ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olteanu. Olteanu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Negoiu met een snelle inworp. Gociu rent richting de bal. Gociu passt de bal in één keer door. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Hudureanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pojar rent richting de bal. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma geeft een hoge lob. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Hagi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Cercel speelt de bal door. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu rent richting de bal. Hagi verovert de bal door een tackle van achteren. Hagi haalt uit met een fantastische trap. Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Chiculiţă met een snelle inworp. Gociu heeft problemen om de bal te vangen. Toma rent richting de bal. Gociu verovert de bal door een tackle van achteren. Gociu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Petruţ geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bucătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dracula onderschept slim de pass. Dracula probeert naar een medespeler te passen. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costescu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Hagi de bal onder controle te krijgen. Costescu is nu in balbezit. Costescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Universitatea Zimnicea 1:0

42e minuut.
Klungelig pakt Costescu de bal. Costescu geeft de bal voor. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru schiet op doel. Hudureanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suited Connectors 43%, Universitatea Zimnicea 57%.
Suited Connectors - Universitatea Zimnicea 1:0

50e minuut.
Gociu passt de bal met de wreef. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi geeft de bal voor. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Universitatea Zimnicea 2:0

65e minuut.
Inworp. Ciuchină komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Leonte geeft een lange en hoge pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hagi is nu in balbezit. Hagi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Universitatea Zimnicea 3:0

79e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. Negoiu rent richting de bal. Costescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Costescu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Costescu rent richting de bal. Costescu passt de bal in één keer door. Petruţ rent richting de bal. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suited Connectors 35%, Universitatea Zimnicea 65%.
Suited Connectors - Universitatea Zimnicea 3:0