Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenix Baia Mare Cimentul Zimnicea
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurman met een snelle inworp. Taborski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Statu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mucsányi rent richting de bal. Mucsányi speelt de bal door. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Cimentul Zimnicea 1:0

8e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Taborski onderschept slim de pass. Taborski passt de bal in één keer door. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăcătuş met een harde bal richting middenveld. Medves kopt de bal weg. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski verovert de bal door een tackle van achteren. Taborski passt de bal met de wreef. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Lăcătuş de bal. Nuckowski is nu in balbezit. Taborski rent richting de bal. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Crivac rent richting de bal. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan met een sublieme pass. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Taborski rent richting de bal. Nuckowski rent richting de bal. Taborski rent richting de bal. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Medves probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nuckowski de bal. Nuckowski passt de bal met de wreef. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Cimentul Zimnicea 2:0

37e minuut.
Luntraru is nu in balbezit. Luntraru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Opriţa de bal. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Baia Mare 27%, Cimentul Zimnicea 73%.
Phoenix Baia Mare - Cimentul Zimnicea 2:0

53e minuut.
Abadan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opriţa met de inworp. Chivu is nu in balbezit. Chivu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucsányi onderschept slim de pass. Mucsányi geeft de bal voor. Nuckowski kan de bal niet met de borst controleren. Nuckowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Opriţa geeft de bal voor. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru geeft een lange en hoge pass. Statu rent richting de bal. Statu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medves bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opriţa krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Chivu is nu in balbezit. Kurman onderschept slim de pass. Opriţa rent richting de bal. Kurman verovert de bal door een tackle van achteren. Kurman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moţoc de bal. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lăcătuş kopt de bal weg. Kurman rent richting de bal. Kurman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Statu heeft problemen om de bal te vangen. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski passt de bal met de wreef. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Cimentul Zimnicea 3:0

80e minuut.
Medves passt de bal met de wreef. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Taborski passt de bal met de wreef. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenix Baia Mare - Cimentul Zimnicea 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenix Baia Mare 36%, Cimentul Zimnicea 64%.
Phoenix Baia Mare - Cimentul Zimnicea 4:0