Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: BonPapa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2930
FCSB(#1) Orsova FC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Zamfirescu met een sublieme pass. Inworp. Nicolaescu met een snelle inworp. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nicolaescu met een sublieme pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon passt de bal zonder na te denken. Pârvan rent richting de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB(#1) - Orsova FC 1:0

25e minuut.
Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel. Ilieş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pârvan rent richting de bal. Pârvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB(#1) - Orsova FC 2:0

29e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Harabagiu de bal onder controle te krijgen. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vărsatu kopt de bal weg. Speriatu is nu in balbezit. Ioanin rent richting de bal. Zamfirescu rent richting de bal. Zamfirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB(#1) - Orsova FC 2:1

37e minuut.
Solomon probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vărsatu met de inworp. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Inworp. Nicolaescu met de inworp. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een lange en hoge pass. Ilieş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB(#1) 40%, Orsova FC 60%.
FCSB(#1) - Orsova FC 2:1

53e minuut.
Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Solomon is nu in balbezit. Solomon speelt de bal door. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pârvan rent richting de bal. Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal zonder na te denken. Pârvan rent richting de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vlahuţă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicolaescu met de inworp. Klungelig pakt Solomon de bal. Solomon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB(#1) 41%, Orsova FC 59%.
FCSB(#1) - Orsova FC 2:1