Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: kivano Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22155
kivano FC Electrica
b Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 28.6
very good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen poor


6e minuut.
Guzzon met de inworp. Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo geeft een lange en hoge pass. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Daar is Abel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abel probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Iannuccillo de bal. Iannuccillo passt de bal met de wreef. Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC Electrica 1:0

22e minuut.
Wesely is nu in balbezit. Mule is nu in balbezit. Mule passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo heeft problemen om de bal te vangen. Iannuccillo schiet op doel. Rajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC Electrica 2:0

27e minuut.
Witkowski is nu in balbezit. Mule verovert de bal door een tackle van achteren. Mule passt de bal in één keer door. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Abel geeft een hoge lob. Sánchez Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Sánchez met een sublieme pass. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 43%, FC Electrica 57%.
kivano - FC Electrica 2:0

49e minuut.
Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Demestichas rent richting de bal. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Rajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mangia met een snelle inworp. Vicol is nu in balbezit. Ţicleanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vicol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Botezan neemt zijn aanloop. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Guzzon geeft een hoge lob. Doeltrap. Paderewski trapt de bal weg van het doel. Witkowski kopt de bal weg. Botezan met een sublieme pass. Paderewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paderewski met een sublieme pass. Abel met een sublieme pass. Daar is Boljun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel geeft een lange en hoge pass. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Rajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC Electrica 3:0

71e minuut.
Wysokiński geeft de bal voor. Inworp. Mangia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vicol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Abel speelt de bal door. Iannuccillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witkowski. Witkowski krijgt een gele kaart. Iannuccillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mule komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Demestichas trapt de bal weg van het doel. Botezan kopt de bal weg. Lică heeft problemen om de bal te vangen. Schneiderbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiderbauer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC Electrica 3:1

77e minuut.
Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ... Rajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - FC Electrica 4:1

84e minuut.
Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule verovert de bal door een tackle van achteren. Mule speelt de bal door. Klungelig pakt Wesely de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 44%, FC Electrica 56%.
kivano - FC Electrica 4:1