Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Bratesti UCraiova1948
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu met een sublieme pass. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas probeert naar een medespeler te passen. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Bratesti - UCraiova1948 0:1

20e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă begaat een overtreding. Vulpeşean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serediuc met een snel genomen vrije trap. Stoichiţă heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ielcean. Stoichiţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stoichiţă kan niet meer verder spelen. Cruceanu komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal in één keer door. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ilovici met de inworp. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu maakt een afschuwelijke overtreding. Hagi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hagi kan niet meer verder spelen. Târlea komt het veld opgelopen. Dobrea met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Serediuc passt de bal met de wreef. Dobrea rent richting de bal. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan is nu in balbezit. Crişan schiet op doel. Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Bratesti - UCraiova1948 0:2

40e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi geeft een lange en hoge pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel. Gabrian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Bratesti - UCraiova1948 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Bratesti 43%, UCraiova1948 57%.
Unirea Bratesti - UCraiova1948 1:2

46e minuut.
Opriţa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gheorghiu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ielcean raakt geblesseerd tijdens het duel. Serediuc met een snel genomen vrije trap. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Prunea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Şandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helvei is nu in balbezit. Helvei schiet op doel. Prunea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Dobrea geeft een hoge lob. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Gabrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Bratesti 34%, UCraiova1948 66%.
Unirea Bratesti - UCraiova1948 1:2