Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asceții Nemțeni DAS FC
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Stratulat met een sublieme pass. Negrilă rent richting de bal. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel schiet op doel. Căpusa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - DAS FC 0:1

9e minuut.
Dobrotă passt de bal in één keer door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru passt de bal met de wreef. Oprescu rent richting de bal. Oprescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Negrilă kopt de bal weg. Gherghel rent richting de bal. Dobrilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrilă krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Butcaru kopt de bal weg. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Modan is nu in balbezit. Negrilă maakt een afschuwelijke overtreding. Negrilă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Ciuboată probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă met een sublieme pass. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asceții Nemțeni - DAS FC 1:1

32e minuut.
Gridean bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardan speelt de bal door. Oprescu rent richting de bal. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asceții Nemțeni 42%, DAS FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asceții Nemțeni - DAS FC 1:1

66e minuut.
Mitroiu rent richting de bal. Fierbânţeanu onderschept slim de pass. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Asceții Nemțeni - DAS FC 2:1

77e minuut.
Ciuboată bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuboată met een sublieme pass. Mitroiu is nu in balbezit. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asceții Nemțeni 51%, DAS FC 49%.
Asceții Nemțeni - DAS FC 2:1