Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Bucharest FC Regresul
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butică met de inworp. Carmitru met een sublieme pass. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Bucharest - FC Regresul 1:0

21e minuut.
Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar passt de bal zonder na te denken. Istoc is nu in balbezit. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Bucharest - FC Regresul 2:0

30e minuut.
Simion passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Carmitru passt de bal met de wreef. Istoc rent richting de bal. Istoc schiet op doel. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Bucharest 46%, FC Regresul 54%.
Rapid Bucharest - FC Regresul 2:0

51e minuut.
Belodedici rent richting de bal. Istoc rent richting de bal. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Buculei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Amnar rent richting de bal. Boldescu is nu in balbezit. Amnar rent richting de bal. Boldescu rent richting de bal. Boldescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Bucharest - FC Regresul 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Bucharest 40%, FC Regresul 60%.
Rapid Bucharest - FC Regresul 2:1