Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Galati FCUC
Normal Tactiek depla
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Spânu rent richting de bal. Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu met een sublieme pass. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - FCUC 0:1

6e minuut.
Stefańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Stefańczyk geeft de bal voor. Llovet speelt de bal door. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Socea trapt de bal weg. Klungelig pakt Ghişoiu de bal. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - FCUC 0:2

8e minuut.
Klungelig pakt Ghişoiu de bal. Arghezi rent richting de bal. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ... Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Spânu rent richting de bal. Clondescu verovert de bal door een tackle van achteren. Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sălăjean geeft een hoge lob. Llovet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andreatos rent richting de bal. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet draait met de bal, schiet en ... Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cioran rent richting de bal. Cioran geeft de bal voor. Sălăjean kopt de bal weg. Llovet heeft problemen om de bal te vangen. Llovet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Spânu speelt de bal door. Daar is Ghişoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap. Vicol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Socea bokst de bal weg.

22e minuut.
Przymorski speelt de bal door. Andreatos heeft problemen om de bal te vangen. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Llovet rent richting de bal. Llovet speelt de bal door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Llovet verovert de bal door een tackle van achteren. Llovet passt de bal in één keer door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Przymorski probeert naar een medespeler te passen. Llovet heeft problemen om de bal te vangen. Llovet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andreatos de bal. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - FCUC 0:3

42e minuut.
Llovet passt de bal zonder na te denken. Andreatos is nu in balbezit. Cioran rent richting de bal. Andreatos verovert de bal door een tackle van achteren. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Galati 58%, FCUC 42%.
United Galati - FCUC 0:3

50e minuut.
Daar is Yeralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeralan geeft een hoge lob. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet geeft de bal voor. Arghezi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - FCUC 0:4

51e minuut.
Daar is Spânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spânu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grădescu de bal. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi speelt de bal door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sălăjean passt de bal met de wreef. Andreatos rent richting de bal. Llovet is nu in balbezit. Llovet draait met de bal, schiet en ... Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi met een sublieme pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - FCUC 0:5

64e minuut.
Llovet speelt de bal door. Andreatos probeert de bal met de borst te controleren. Cioran is nu in balbezit. Andreatos onderschept slim de pass. Andreatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Obrenović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Llovet de bal. Llovet passt de bal met de wreef. Andreatos rent richting de bal. Andreatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean passt de bal in één keer door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet bereikt de bal nog maar net als eerste. Llovet draait met de bal, schiet en ... Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Llovet onderschept slim de pass. Llovet passt de bal in één keer door. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel. Socea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ghişoiu probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Andreatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreatos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Galati - FCUC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Galati 74%, FCUC 26%.
United Galati - FCUC 0:6