Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MONOLIT BRAILA F.C Dunarea Braila
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru onderschept slim de pass. Esca rent richting de bal. Moraru onderschept slim de pass. Moraru geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Socaciu heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu probeert naar een medespeler te passen. Olaru is nu in balbezit. Olaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomoşoiu passt de bal in één keer door. Olaru is nu in balbezit. Olaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudnic met een snelle inworp. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu onderschept slim de pass. Tomoşoiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MONOLIT BRAILA 59%, F.C Dunarea Braila 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MONOLIT BRAILA - F.C Dunarea Braila 0:0

49e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Moraru onderschept slim de pass. Moraru passt de bal in één keer door. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tomoşoiu geeft een hoge lob. Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun passt de bal zonder na te denken. Frusina rent richting de bal. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Bâtă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MONOLIT BRAILA 49%, F.C Dunarea Braila 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MONOLIT BRAILA - F.C Dunarea Braila 0:0