Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Althea Arad FC GMC
442 Tactiek Manevra 1
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu speelt de bal door. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki schiet op doel. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:1

7e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu probeert naar een medespeler te passen. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki schiet op doel. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:2

9e minuut.
Dimofte met een sublieme pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici passt de bal in één keer door. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chişcanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:3

21e minuut.
Inworp. Şeitan met de inworp. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:4

24e minuut.
Andrieş kopt de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şeitan passt de bal met de wreef. Neag is nu in balbezit. Neag probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:5

29e minuut.
Pietreanu kopt de bal weg. Pîrvu controleert de bal met de borst. Pîrvu met een sublieme pass. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:6

30e minuut.
Chruścicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chruścicki passt de bal in één keer door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:7

36e minuut.
Oraşan passt de bal in één keer door. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mareş is nu in balbezit. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki geeft de bal voor. Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:8

45e minuut.
Lesiak probeert naar een medespeler te passen. Dimofte met een sublieme pass. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki schiet op doel. Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Althea Arad 74%, FC GMC 26%.
Althea Arad - FC GMC 0:9

53e minuut.
Măldărăşanu met een harde bal richting middenveld. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oraşan met een snelle inworp. Dimofte geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Andrieş de bal onder controle te krijgen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sajewicz speelt de bal door. Oraşan rent richting de bal. Oraşan passt de bal met de wreef. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oraşan heeft problemen om de bal te vangen. Oraşan geeft een lange en hoge pass. Andrieş kopt de bal weg. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Andrieş is nu in balbezit. Andrieş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chruścicki de bal. Chruścicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu passt de bal met de wreef. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:10

83e minuut.
Davidovici passt de bal zonder na te denken. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki met een sublieme pass. Andrieş is nu in balbezit. Andrieş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Andrieş is nu in balbezit. Andrieş speelt de bal door. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Althea Arad - FC GMC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Althea Arad 74%, FC GMC 26%.
Althea Arad - FC GMC 0:11