Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Bravii60 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9187
Bravii60 AFC Danubiana
352 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 34.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Freihammer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Annibaldi. Annibaldi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov passt de bal zonder na te denken. Boggi rent richting de bal. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - AFC Danubiana 1:0

19e minuut.
Robev speelt de bal door. Navas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tella rent richting de bal. Tella geeft de bal voor. Boggi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Navas speelt de bal door. Boggi rent richting de bal. Boggi passt de bal in één keer door. Viktorov rent richting de bal. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Van Dessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gurău kopt de bal weg. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravii60 - AFC Danubiana 1:1

31e minuut.
Bandera is nu in balbezit. Bandera geeft de bal voor. Tella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tella geeft de bal voor. Boggi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Briones probeert naar een medespeler te passen. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal zonder na te denken. Viktorov rent richting de bal. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - AFC Danubiana 2:1

41e minuut.
Gołyga met een sublieme pass. Freihammer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viktorov. Viktorov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bunea geeft de bal voor. Tella met een sublieme pass. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi rent richting de bal. Boggi schiet op doel. Van Dessel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 38%, AFC Danubiana 62%.
Bravii60 - AFC Danubiana 2:1

46e minuut.
Andrieş komt het veld opgelopen. Lobonţ komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină geeft een lange en hoge pass. Tella rent richting de bal. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - AFC Danubiana 3:1

57e minuut.
Daar is Śliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robev kopt de bal weg. Navas is nu in balbezit. Navas schiet op doel. Van Dessel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Parască komt het veld opgelopen. Soare komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Van Dessel trapt de bal weg. Śliwa geeft een lange en hoge pass. Virtejaru kopt de bal weg. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freihammer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tella met de inworp. Navas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Van Dessel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Navas controleert de bal met de borst. Navas speelt de bal door. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - AFC Danubiana 4:1

69e minuut.
Tella kopt de bal weg. Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Van Dessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - AFC Danubiana 5:1

73e minuut.
Boggi is nu in balbezit. Boggi passt de bal in één keer door. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Van Dessel trapt de bal weg. Găină heeft problemen om de bal te vangen. Navas speelt de bal door. Boggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Annibaldi kopt de bal weg. Viktorov is nu in balbezit. Palacio rent richting de bal. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Andrieş kopt de bal weg. Śliwa probeert de bal met de borst te controleren. Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Freihammer is nu in balbezit. Freihammer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Parască passt de bal in één keer door. Briones is nu in balbezit. Briones geeft de bal voor. Viktorov rent richting de bal. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Van Dessel bokst de bal weg. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Boggi onderschept slim de pass. Boggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravii60 - AFC Danubiana 6:1

83e minuut.
Kruijswijk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Găină. Găină krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravii60 27%, AFC Danubiana 73%.
Bravii60 - AFC Danubiana 6:1