Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Orsova Hard Real CF
433 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Codrea probeert naar een medespeler te passen. Nedelcu speelt de bal door. Stoian met een sublieme pass. Stoica rent richting de bal. Stoica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - Hard Real CF 1:0

7e minuut.
Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Puştea geeft een hoge lob. Daar is Nedelcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica is nu in balbezit. Stoica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - Hard Real CF 2:0

27e minuut.
Banciu verovert de bal door een tackle van achteren. Banciu met een sublieme pass. Grigor geeft een lange en hoge pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - Hard Real CF 2:1

29e minuut.
Neguţescu heeft problemen om de bal te vangen. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neguţescu. Neguţescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Orsova 48%, Hard Real CF 52%.
Fc Orsova - Hard Real CF 2:1

56e minuut.
Nedelcu geeft een lange en hoge pass. Neguţescu met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica haalt uit met een fantastische trap. Ahilie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - Hard Real CF 3:1

67e minuut.
Balaban speelt de bal door. Binescu rent richting de bal. Binescu passt de bal in één keer door. Bendea is nu in balbezit. Bendea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sopârlă passt de bal met de wreef. Banciu rent richting de bal. Boldurescu begaat een overtreding. Boldurescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Neguţescu speelt de bal door. Stoica is nu in balbezit. Stoica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - Hard Real CF 4:1

75e minuut.
Nedelcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelcu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pufleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoian geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Ahilie met een harde bal richting middenveld. Banciu kopt de bal weg. Mititelu rent richting de bal. Banciu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Orsova - Hard Real CF 4:2

82e minuut.
Neguţescu passt de bal met de wreef. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Stoian rent richting de bal. Stoian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Orsova 54%, Hard Real CF 46%.
Fc Orsova - Hard Real CF 4:2