Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: Dacia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2802
Dacia CS Unirea Sântana
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Chevereşan probeert naar een medespeler te passen. Grideanu rent richting de bal. Grideanu speelt de bal door. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - CS Unirea Sântana 0:1

21e minuut.
Moşneguţu draait met de bal, schiet en ... Gogoncea heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu is nu in balbezit. Gogoncea rent richting de bal. Gogoncea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - CS Unirea Sântana 0:2

24e minuut.
Gogoncea onderschept slim de pass. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Buleatã controleert de bal met de borst. Buleatã passt de bal met de wreef. Bica is nu in balbezit. Bica draait met de bal, schiet en ... Şipoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lazarovici verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarovici speelt de bal door. Gogoncea probeert de bal met de borst te controleren. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mocanu heeft problemen om de bal te vangen. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bica met een sublieme pass. Hilă rent richting de bal. Lazarovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazarovici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia 67%, CS Unirea Sântana 33%.
Dacia - CS Unirea Sântana 0:2

46e minuut.
Buleatã controleert de bal met de borst. Marcu rent richting de bal. Marcu passt de bal met de wreef. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - CS Unirea Sântana 0:3

69e minuut.
Spătaru geeft de bal voor. Bălăcescu kopt de bal weg. Daar is Corpodean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă draait met de bal, schiet en ... Şipoş bokst de bal weg.

70e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Marcu onderschept slim de pass. Buleatã verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marcu neemt de hoekschop. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - CS Unirea Sântana 0:4

75e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu met een sublieme pass. Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici passt de bal in één keer door. Moşneguţu is nu in balbezit. Moşneguţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia - CS Unirea Sântana 0:5

83e minuut.
Horvat speelt de bal door. Daar is Marcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Buleatã zijn tegenspeler op de grond. Buleatã krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia 59%, CS Unirea Sântana 41%.
Dacia - CS Unirea Sântana 0:5