Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj ACS Vulturii Mediaș
antrenament Tactiek 433
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol passt de bal in één keer door. Mavrocordat is nu in balbezit. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Harasiński speelt de bal door. Tomescu rent richting de bal. Tomescu speelt de bal door. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu draait met de bal, schiet en ... Peroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:1

8e minuut.
Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram met een sublieme pass. Nasolu rent richting de bal. Nasolu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Carol met een snelle inworp. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu passt de bal zonder na te denken. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biaram rent richting de bal. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Carol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nasolu kopt de bal weg. Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carol is nu in balbezit. Carol passt de bal in één keer door. Nasolu rent richting de bal. Nasolu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Harasiński onderschept slim de pass. Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Kądziołka probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carol neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peroba speelt de bal door. Tomescu rent richting de bal. Harasiński is nu in balbezit. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:2

18e minuut.
Carol met een snelle inworp. Harasiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomescu. Harasiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Contra probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan passt de bal met de wreef. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:3

25e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu speelt de bal door. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:4

34e minuut.
Gogoi speelt de bal door. Klungelig pakt Contra de bal. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gogoi speelt de bal door. Contra is nu in balbezit. Contra met een sublieme pass. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Biaram geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Nasolu rent richting de bal. Nasolu haalt uit met een fantastische trap. Peroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jendrysiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomescu met een snelle inworp. Carol rent richting de bal. Carol passt de bal in één keer door. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 97%, ACS Vulturii Mediaș 3%.
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:4

46e minuut.
Harasiński heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Contra speelt de bal door. Ayavire bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Biaram rent richting de bal. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Peroba verovert de bal door een tackle van achteren. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan controleert de bal met de borst. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Firică met een snelle inworp. Carol met een sublieme pass. Nasolu rent richting de bal. Nasolu haalt uit met een fantastische trap. Peroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:5

70e minuut.
Carol passt de bal met de wreef. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Carol met een sublieme pass. Klungelig pakt Biaram de bal. Biaram passt de bal zonder na te denken. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peroba trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nasolu de bal. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Peroba met een harde bal richting middenveld. Daar is Chirmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda rent richting de bal. Pereda geeft de bal voor. Biaram geeft de bal voor. Peroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Carol speelt de bal door. Tudorache rent richting de bal. Gogoi is nu in balbezit. Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiński schiet op doel. Andronic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomescu probeert naar een medespeler te passen. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu draait met de bal, schiet en ... Peroba bokst de bal weg.

89e minuut.
Nasolu is nu in balbezit. Biaram is nu in balbezit. Nasolu probeert naar een medespeler te passen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 81%, ACS Vulturii Mediaș 19%.
Fc Tarnita Cluj - ACS Vulturii Mediaș 0:5