Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletice Textila FC Steaua Alex
Attack Tactiek chance
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Miclea rent richting de bal. Sfora verovert de bal door een tackle van achteren. Sfora probeert naar een medespeler te passen. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:1

7e minuut.
Chiva passt de bal met de wreef. Banciu rent richting de bal. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:2

18e minuut.
Daar is Chiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greavu rent richting de bal. Chiva onderschept slim de pass. Chiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva speelt de bal door. Banciu is nu in balbezit. Banciu geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Bolovan trapt de bal weg. Geantă kopt de bal weg. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Geantă de bal. Geantă passt de bal met de wreef. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafian speelt de bal door. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:3

41e minuut.
Colţan onderschept slim de pass. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Sfora probeert naar een medespeler te passen. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Ioanid geeft de bal voor. Klungelig pakt Sarafian de bal. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Văcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletice Textila FC 77%, Steaua Alex 23%.
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:3

49e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal zonder na te denken. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:4

54e minuut.
Sfora is nu in balbezit. Sfora geeft een lange en hoge pass. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Greavu is nu in balbezit. Geantă met een sublieme pass. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel. Sarafian probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sfora is nu in balbezit. Sfora geeft de bal voor. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:5

65e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bolovan de bal. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă speelt de bal door. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu speelt de bal door. Chiva is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pantazescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Văcaru trapt de bal weg van het doel. Sfora kopt de bal weg. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Văcaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:6

79e minuut.
Sfora is nu in balbezit. Bolovan onderschept slim de pass. Bolovan speelt de bal door. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:7

80e minuut.
Cornea komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Greavu onderschept slim de pass. Greavu met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Văcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletice Textila FC 73%, Steaua Alex 27%.
Atletice Textila FC - Steaua Alex 0:8