Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumina Wolves FC Steaua Football Class
Normal Tactiek no
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dică is nu in balbezit. Dică geeft een hoge lob. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mirică trapt de bal weg van het doel. Guardiola rent richting de bal. Guardiola passt de bal in één keer door. Maricescu heeft problemen om de bal te vangen. Maricescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vlaicu onderschept slim de pass. Dică rent richting de bal. Dică passt de bal zonder na te denken. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Firică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dică verovert de bal door een tackle van achteren. Dică geeft een hoge lob. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu onderschept slim de pass. Velcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:1

25e minuut.
Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu geeft een hoge lob. Maricescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velcu de bal onder controle te krijgen. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dică geeft een hoge lob. Corbu kopt de bal weg. Klungelig pakt Maricescu de bal. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:2

36e minuut.
Ciurba speelt de bal door. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal in één keer door. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu schiet op doel. Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Simoiu passt de bal in één keer door. Dică is nu in balbezit. Dică speelt de bal door. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zwierzak met een snelle inworp. Vlaicu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dică. Dică krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumina Wolves FC 78%, Steaua Football Class 22%.
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:2

48e minuut.
Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Dică is nu in balbezit. Dică passt de bal zonder na te denken. Daar is Maricescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maricescu draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:3

51e minuut.
Dică geeft een lange en hoge pass. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft de bal voor. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Velcu controleert de bal met de borst. Tender speelt de bal door. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mirică trapt de bal weg van het doel. Zwierzak probeert de bal met de borst te controleren. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Maricescu rent richting de bal. Maricescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu passt de bal in één keer door. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:4

65e minuut.
Daroch geeft een lange en hoge pass. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:5

66e minuut.
Corbu met de inworp. Dică is nu in balbezit. Caraiman is nu in balbezit. Dică onderschept slim de pass. Dică geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maricescu geeft een lange en hoge pass. Tender rent richting de bal. Velcu onderschept slim de pass. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:6

75e minuut.
Maricescu rent richting de bal. Maricescu geeft een hoge lob. Velcu met een sublieme pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft een lange en hoge pass. Mirică bokst de bal weg.

80e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Maricescu rent richting de bal. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maricescu is nu in balbezit. Şoiman onderschept slim de pass. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Mirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:7

90e minuut.
Tender rent richting de bal. Tender geeft een hoge lob. Crăcan kopt de bal weg. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumina Wolves FC 83%, Steaua Football Class 17%.
Lumina Wolves FC - Steaua Football Class 0:7