Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Șoimu Vicsani Inter Bucharest
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Stângă de bal onder controle te krijgen. Neagu is nu in balbezit. Neagu speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gridean verovert de bal door een tackle van achteren. Gridean passt de bal zonder na te denken. Călin is nu in balbezit. Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Inter Bucharest 0:1

42e minuut.
Cuzino met een sublieme pass. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea maakt een afschuwelijke overtreding. Beştea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 39%, Inter Bucharest 61%.
Șoimu Vicsani - Inter Bucharest 0:1

47e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu is nu in balbezit. Buzea is nu in balbezit. Buzea schiet op doel. Trandafir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Obeadă geeft een hoge lob. Cuzino rent richting de bal. Basarabeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basarabeanu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Călin met een sublieme pass. Daar is Gridean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barosanu speelt de bal door. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Obeadă geeft de bal voor. Inworp. Sibiescu met de inworp. Klungelig pakt Călin de bal. Călin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Metea speelt de bal door. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu passt de bal zonder na te denken. Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Inter Bucharest 0:2

82e minuut.
Metea met een sublieme pass. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu geeft een hoge lob. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Trandafir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Șoimu Vicsani - Inter Bucharest 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Șoimu Vicsani 55%, Inter Bucharest 45%.
Șoimu Vicsani - Inter Bucharest 1:2