Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U. Craiova CS FC Steaua 2
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Truie speelt de bal door. Bunoaica is nu in balbezit. Bălan onderschept slim de pass. Cilibeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cilibeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Havriciuc onderschept slim de pass. Havriciuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tudose de bal. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chitaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diculescu met een snelle inworp. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Botezatu onderschept slim de pass. Botezatu geeft de bal voor. Ochetan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 52%, FC Steaua 2 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U. Craiova CS - FC Steaua 2 0:0

51e minuut.
Bălan onderschept slim de pass. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bălan is nu in balbezit. Cilibeanu begaat een overtreding. Bălan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălan met een snel genomen vrije trap. Crăciunescu is nu in balbezit. Frăţilă is nu in balbezit. Crăciunescu verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciunescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. Craiova CS 54%, FC Steaua 2 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U. Craiova CS - FC Steaua 2 0:0