Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletice Textila FC Șoimu Vicsani
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft de bal voor. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã verovert de bal door een tackle van achteren. Buleatã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 1:0

18e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Beştea is nu in balbezit. Beştea passt de bal met de wreef. Daar is Neagu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagu schiet op doel. Văcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Buleatã kopt de bal weg. Buga speelt de bal door. Greavu heeft problemen om de bal te vangen. Greavu geeft een hoge lob. Buleatã maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 2:0

22e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea geeft een lange en hoge pass. Cuzino is nu in balbezit. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu onderschept slim de pass. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buleatã de bal. Buleatã haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea met een sublieme pass. Stănăşel probeert de bal aan de voet te houden. Neagu rent richting de bal. Neagu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stănăşel geeft een hoge lob. Revnic kopt de bal weg. Beştea is nu in balbezit. Beştea probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Văcaru trapt de bal weg. Craioveanu kopt de bal weg. Buleatã kan de bal niet met de borst controleren. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Buga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletice Textila FC 38%, Șoimu Vicsani 62%.
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 3:0

49e minuut.
Revnic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brătescu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obeadă. Variaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Greavu met een snel genomen vrije trap. Variaş kopt de bal weg. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã passt de bal in één keer door. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea rent richting de bal. Miclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Neagu verovert de bal door een tackle van achteren. Neagu speelt de bal door. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ... Văcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 3:1

82e minuut.
Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian geeft de bal voor. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 3:2

85e minuut.
Stângă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănăşel is nu in balbezit. Neagu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neagu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletice Textila FC 50%, Șoimu Vicsani 50%.
Atletice Textila FC - Șoimu Vicsani 3:2