Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Univ Craiova Rapid București 1923.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Bodea verovert de bal door een tackle van achteren. Bodea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Boca probeert naar een medespeler te passen. Stroe rent richting de bal. Creţu begaat een overtreding. Creţu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Petre rent richting de bal. Petre passt de bal zonder na te denken. Drăgoescu is nu in balbezit. Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Turbuţan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:1

43e minuut.
Stroe geeft een lange en hoge pass. Neguţescu is nu in balbezit. Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een hoge lob. Neguţescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ Craiova 52%, Rapid București 1923. 48%.
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:1

47e minuut.
Dobrinoiu geeft de bal voor. Lungulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiper de bal. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:2

55e minuut.
Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu rent richting de bal. Socaciu passt de bal in één keer door. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bodea speelt de bal door. Hristea probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea is nu in balbezit. Bodea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal met de wreef. Daar is Turbuţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Ivănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:3

66e minuut.
Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan passt de bal met de wreef. Dobrinoiu is nu in balbezit. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grămadă kopt de bal weg. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:4

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Boca de bal onder controle te krijgen. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan probeert naar een medespeler te passen. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:5

78e minuut.
Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Stroe rent richting de bal. Stroe geeft een lange en hoge pass. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Birlic de bal. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Ivănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bodea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butilă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Univ Craiova 58%, Rapid București 1923. 42%.
FC Univ Craiova - Rapid București 1923. 0:5