Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Bega Belinț Baciu Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Georgescu geeft een hoge lob. Daar is Păltânea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paharnicu met een sublieme pass. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Păltânea rent richting de bal. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu passt de bal in één keer door. Tararache rent richting de bal. Tararache schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Bega Belinț - Baciu Fc 1:0

38e minuut.
Gorgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici geeft de bal voor. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Bega Belinț 46%, Baciu Fc 54%.
A.S. Bega Belinț - Baciu Fc 1:0

54e minuut.
Mihăilescu speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu rent richting de bal. Tararache onderschept slim de pass. Tararache haalt uit met een fantastische trap. Paganel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan speelt de bal door. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Tătăran zijn tegenspeler op de grond. Tătăran krijgt een gele kaart. Lup wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lup kan niet meer verder spelen. Purăveţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Bega Belinț 61%, Baciu Fc 39%.
A.S. Bega Belinț - Baciu Fc 1:0