Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrey2893 Hellgate UTD
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Fică geeft de bal voor. Matei rent richting de bal. Matei passt de bal in één keer door. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Pantea verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Matei is nu in balbezit. Dosca verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Murgu speelt de bal door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal in één keer door. Pantea is nu in balbezit. Pantea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrey2893 - Hellgate UTD 1:0

39e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea rent richting de bal. Dimofte begaat een overtreding. Pantea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dosca wilt de vrije trap nemen. Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Dosca controleert de bal met de borst. Matei speelt de bal door. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dică de bal. Godri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrey2893 62%, Hellgate UTD 38%.
Andrey2893 - Hellgate UTD 1:0

47e minuut.
Pantea passt de bal met de wreef. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu begaat een overtreding. Manoliu krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Murgu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vasilescu de bal onder controle te krijgen. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Matei rent richting de bal. Matei geeft de bal voor. Godri bokst de bal weg. Mitroiu is nu in balbezit. Argeşeanu onderschept slim de pass. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andrey2893 - Hellgate UTD 1:1

70e minuut.
Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosca is nu in balbezit. Matei begaat een overtreding. Matei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrey2893 44%, Hellgate UTD 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andrey2893 - Hellgate UTD 1:1