Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Targu Mures Hellgate UTD
nou Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
49 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.4
formidable Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Orellana probeert naar een medespeler te passen. Dimofte is nu in balbezit. Boniface onderschept slim de pass. Boniface draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 1:0

2e minuut.
Argeşeanu passt de bal zonder na te denken. Boniface kan de bal niet met de borst controleren. Boniface probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Bondavalli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Manoliu rent richting de bal. Bondavalli onderschept slim de pass. Bondavalli passt de bal zonder na te denken. Boniface is nu in balbezit. Boniface draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 2:0

7e minuut.
Bondavalli onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe begaat een overtreding. Bondavalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dalca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević geeft een hoge lob. Boniface kopt de bal weg. Bondavalli heeft problemen om de bal te vangen. Bondavalli draait met de bal, schiet en ... Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boniface rent richting de bal. Boniface schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sidea probeert naar een medespeler te passen. Bondavalli kopt de bal weg. Daar is Boniface, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniface haalt uit met een fantastische trap. Voinea probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prelević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orellana is nu in balbezit. Orellana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Orellana verovert de bal door een tackle van achteren. Orellana met een sublieme pass. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Orellana verovert de bal door een tackle van achteren. Boniface is nu in balbezit. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface schiet op doel. Sidea bokst de bal weg. Daar is Voinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniface rent richting de bal. Boniface haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 3:0

16e minuut.
Orellana passt de bal met de wreef. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boniface de bal. Boniface draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 4:0

19e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Scarfi kan de bal niet met de borst controleren. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap. Humberts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 4:1

23e minuut.
Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface verovert de bal door een tackle van achteren. Boniface met een sublieme pass. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Bondavalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Bondavalli onderschept slim de pass. Bondavalli passt de bal in één keer door. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalca de bal. Dalca passt de bal in één keer door. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Voinea met een harde bal richting middenveld. Orellana kopt de bal weg. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface verovert de bal door een tackle van achteren. Boniface schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 5:1

31e minuut.
Monteiro passt de bal met de wreef. Orellana is nu in balbezit. Orellana passt de bal zonder na te denken. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Bondavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Bondavalli passt de bal in één keer door. Boniface rent richting de bal. Boniface haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sidea trapt de bal weg van het doel. Orellana kopt de bal weg. Boniface rent richting de bal. Boniface draait met de bal, schiet en ... Voinea probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Orellana probeert naar een medespeler te passen. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli passt de bal zonder na te denken. Boniface is nu in balbezit. Boniface draait met de bal, schiet en ... Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface schiet op doel. Paal! Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dimofte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prelević met een snelle inworp. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Bondavalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 6:1

39e minuut.
Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca geeft een lange en hoge pass. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface schiet op doel. Sidea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 7:1

41e minuut.
Boniface met een sublieme pass. Orellana is nu in balbezit. Orellana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bondavalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondavalli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Bondavalli is nu in balbezit. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Bondavalli onderschept slim de pass. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 23%, Hellgate UTD 77%.
FC Targu Mures - Hellgate UTD 8:1

48e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro geeft de bal voor. Boniface rent richting de bal. Boniface schiet op doel. Sidea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 9:1

50e minuut.
Daar is Manoliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli passt de bal zonder na te denken. Boniface is nu in balbezit. Boniface schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 10:1

51e minuut.
Matei passt de bal met de wreef. Prelević is nu in balbezit. Prelević geeft een hoge lob. Boniface rent richting de bal. Boniface haalt uit met een fantastische trap. Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 11:1

53e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Dalca is nu in balbezit. Dalca passt de bal zonder na te denken. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca geeft een hoge lob. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface schiet op doel. Sidea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface onderschept slim de pass. Boniface draait met de bal, schiet en ... Sidea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 12:1

63e minuut.
Dalca met een sublieme pass. Boniface is nu in balbezit. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface rent richting de bal. Boniface draait met de bal, schiet en ... Sidea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 13:1

65e minuut.
Bondavalli met een sublieme pass. Dimofte is nu in balbezit. Boniface onderschept slim de pass. Boniface schiet op doel. Sidea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Rodríguez Corbacho onderschept slim de pass. Rodríguez Corbacho met een sublieme pass. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prelević kopt de bal weg. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan passt de bal met de wreef. Rodríguez Corbacho geeft de bal voor. Boniface rent richting de bal. Boniface haalt uit met een fantastische trap. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dimofte is nu in balbezit. Boniface verovert de bal door een tackle van achteren. Boniface haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 14:1

79e minuut.
Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface is nu in balbezit. Bondavalli rent richting de bal. Boniface is nu in balbezit. Boniface draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Bondavalli haalt uit met een fantastische trap. Sidea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 15:1

81e minuut.
Orellana geeft een lange en hoge pass. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli draait met de bal, schiet en ... Dimofte probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana met een sublieme pass. Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boniface de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Hellgate UTD 16:1

85e minuut.
Daar is Dalca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bondavalli de bal. Boniface rent richting de bal. Boniface draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Alui-Gheorghe de bal. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana passt de bal in één keer door. Prelević is nu in balbezit. Prelević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Boniface rent richting de bal. Bondavalli heeft problemen om de bal te vangen. Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 22%, Hellgate UTD 78%.
FC Targu Mures - Hellgate UTD 16:1