Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xjkdiidknmaiu Beşiktaş2330
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Azim is nu in balbezit. Azim met een sublieme pass. Burgazlı is nu in balbezit. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 1:0

11e minuut.
Amasyalılar rent richting de bal. Bozova onderschept slim de pass. Bozova probeert naar een medespeler te passen. Mutlu is nu in balbezit. Mutlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 1:1

26e minuut.
Özerginer speelt de bal door. Merto is nu in balbezit. Merto geeft een hoge lob. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ondokuzmayıs passt de bal met de wreef. Damlacı met een sublieme pass. Amasyalılar met een sublieme pass. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 2:1

34e minuut.
Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto passt de bal in één keer door. Köksoy rent richting de bal. Altaner is nu in balbezit. Altaner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Burgazlı geeft de bal voor. Inworp. Merto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Köksoy is nu in balbezit. Köksoy geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altaner rent richting de bal. Altaner haalt uit met een fantastische trap. Elbeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 3:1

41e minuut.
Mutlu is nu in balbezit. Mutlu passt de bal met de wreef. Boncuk is nu in balbezit. Altaner verovert de bal door een tackle van achteren. Altaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 4:1

43e minuut.
Durmayan passt de bal zonder na te denken. Bozova probeert de bal aan de voet te houden. Boncuk rent richting de bal. Altaner rent richting de bal. Altaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xjkdiidknmaiu 42%, Beşiktaş2330 58%.
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 4:1

49e minuut.
Klungelig pakt Altaner de bal. Ondokuzmayıs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondokuzmayıs met een sublieme pass. Mutlu is nu in balbezit. Mutlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 4:2

71e minuut.
Özerginer geeft een lange en hoge pass. Ezel kopt de bal weg. Altaner is nu in balbezit. Köksoy is nu in balbezit. Köksoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Damlacı met een sublieme pass. Durmayan is nu in balbezit. Durmayan passt de bal met de wreef. Mutlu rent richting de bal. Mutlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xjkdiidknmaiu 42%, Beşiktaş2330 58%.
xjkdiidknmaiu - Beşiktaş2330 4:2