Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş2330 urfaspor
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Bozova probeert naar een medespeler te passen. Mutlu is nu in balbezit. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ezel is nu in balbezit. Baykam is nu in balbezit. Baykam met een sublieme pass. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Oktar is nu in balbezit. Bozova rent richting de bal. Bozova passt de bal zonder na te denken. Yakarca is nu in balbezit. Yakarca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Göktepe probeert naar een medespeler te passen. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzonluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe is nu in balbezit. Göktepe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Inworp. Damlacı met een snelle inworp. Baykam is nu in balbezit. Göktepe verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mutlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trabzonluoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yakarca de bal. Yedi is nu in balbezit. Yedi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş2330 - urfaspor 0:1

29e minuut.
Baykam speelt de bal door. Ondokuzmayıs is nu in balbezit. Tekinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yakarca is nu in balbezit. Yakarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş2330 - urfaspor 0:2

33e minuut.
Daar is Damlacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergen rent richting de bal. Göktepe onderschept slim de pass. Göktepe schiet op doel. Trabzonluoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Azim is nu in balbezit. Yedi verovert de bal door een tackle van achteren. Bozova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bozova krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Elbeyli met een harde bal richting middenveld. Oktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oktar met een sublieme pass. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş2330 56%, urfaspor 44%.
Beşiktaş2330 - urfaspor 0:2

50e minuut.
Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saklambaç verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe onderschept slim de pass. Göktepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe onderschept slim de pass. Mutlu is nu in balbezit. Göktepe rent richting de bal. Göktepe schiet op doel. Kilisli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mergen rent richting de bal. Ondokuzmayıs probeert naar een medespeler te passen. Trabzonluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mutlu rent richting de bal. Mutlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kilisli met een harde bal richting middenveld. Ondokuzmayıs kopt de bal weg. Göktepe rent richting de bal. Göktepe geeft een lange en hoge pass. Kilisli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mutlu heeft problemen om de bal te vangen. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mergen krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bilkan onderschept slim de pass. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mergen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Şalt met een sublieme pass. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Yedi rent richting de bal. Yedi draait met de bal, schiet en ... Elbeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş2330 - urfaspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş2330 39%, urfaspor 61%.
Beşiktaş2330 - urfaspor 0:3