Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursa FK UltrAslan FK
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Adıyamanlılar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çorum de bal. Havan rent richting de bal. Kızılbaş rent richting de bal. Kızılbaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Balkaner is nu in balbezit. Balkaner passt de bal met de wreef. Adıyamanlılar is nu in balbezit. Adıyamanlılar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - UltrAslan FK 1:0

15e minuut.
Kızılbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan is nu in balbezit. Kızılbaş is nu in balbezit. Havan bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gümüşçü speelt de bal door. Havan rent richting de bal. Kızılbaş is nu in balbezit. Havan is nu in balbezit. Havan haalt uit met een fantastische trap. Viranşehir bokst de bal weg.

23e minuut.
Balkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkaner geeft een hoge lob. Çayır is nu in balbezit. Kandilli onderschept slim de pass. Kandilli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - UltrAslan FK 2:0

44e minuut.
Ceviz probeert naar een medespeler te passen. Çayır rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulancak. Bulancak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursa FK 45%, UltrAslan FK 55%.
Bursa FK - UltrAslan FK 2:0

71e minuut.
Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü geeft een lange en hoge pass. Kızılbaş kopt de bal weg. Havan is nu in balbezit. Havan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - UltrAslan FK 2:1

76e minuut.
Havan is nu in balbezit. Çorum met een sublieme pass. Kızılbaş rent richting de bal. Kızılbaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursa FK - UltrAslan FK 2:2

78e minuut.
Yoğurtçu verovert de bal door een tackle van achteren. Turunç is nu in balbezit. Turunç met een sublieme pass. Adıyamanlılar is nu in balbezit. Adıyamanlılar draait met de bal, schiet en ... Turan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursa FK 47%, UltrAslan FK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursa FK - UltrAslan FK 2:2